Evenement Tektoniek: ‘Making’ / lezing Lukas Schwind

06 april 2017 | 18:00
plaats: Faculteit Bouwkunde, Zaal A
door Communicatie BK

Als onderdeel van het Tektoniek-evenement ‘Making’ zal Lukas Schwind (David Chipperfield Architects) een lezing geven over lichtgewicht, thermisch isolerend beton.

Op 6 april is de Technische Universiteit Delft gastheer van het Tektoniek-evenement 'Making'. Lukas Schwind geeft een lezing over de uitbreiding van het architectenbureau van David Chipperfield Architects in Berlijn. Bijzonder zijn de monoliete wanden in lichtgewicht, thermisch isolerend beton, ofwel Dämmbeton, een variant op het in Nederland beter bekende Warmbeton. De lezing vormt de feestelijke afsluiting van het nieuwe, interdisciplinaire keuzevak ‘Making’.

Het evenement is georganiseerd in samenwerking met de faculteit Bouwkunde en Civiele Techniek. Toegang is gratis, maar vereist aanmelding via onderstaande link.