Mastervoorlichting Faculteit Bouwkunde

20 april 2017 | 14:30
plaats: Faculteit Bouwkunde, Zaal A en Zuidserre
door Communication BK

Bachelor bijna binnen? Bezoek dan op 20 april 2017 de mastervoorlichting om alles te weten te komen over de verschillende masters die de faculteit aanbiedt.

Plan je bezoek aan de mastervoorlichting!

De mastervoorlichting van de faculteit Bouwkunde vindt plaats op 20 april 2017. De algemene mastervoorlichting van de TU Delft vindt plaats op 9 maart 2017. Let op: de mastervoorlichting van de Faculteit Bouwkunde wordt georganiseerd voor Bouwkundestudenten van de TU Delft. Studenten van andere faculteiten binnen de TU Delft en studenten van buiten de TU Delft (HBO en andere universiteiten) zijn van harte welkom op de algemene mastervoorlichting op 9 maart.

Keuze voor een mastertrack

Ga jij de masteropleiding Architecture, Urbanism and Building Sciences volgen? Dan moet je direct een keuze maken voor een mastertrack. Tijdens de mastervoorlichting geven de vijf tracks waar je uit kunt kiezen – Architecture, Urbanism, Management in the Built Environment, Building Technology en Landscape Architecture – een korte presentatie.

Keuze voor een studio

Bij de track Architecture kies je ieder semester voor een studio en een studio waar je uiteindelijk afstudeert. Daarom staat er tijdens de mastervoorlichting ook een informatiemarkt waar de verschillende afstudeerstudio’s zich presenteren. Docenten en studenten lichten jou voor over de verschillende afstudeerstudio’s. Dan maak jij straks écht een afgewogen keuze voor je master.

De master opleiding Geomatics

Tijdens deze mastervoorlichting wordt ook de masteropleiding Geomatics gepresenteerd. Deze masteropleiding vertoont veel raakvlakken met het werkveld van Bouwkunde en wordt verzorgd door de Faculteit Bouwkunde.  LET OP! Je krijgt na afloop van de masteropleiding Geomatics uiteraard een diploma Geomatics en GEEN Bouwkunde diploma.

Algemene voorlichting over de master

15.05 - 15.25

Landscape Architecture

Urbanism

Metropolitan Analysis, Design and Engineering
(MADE)

Management in the Built Environment

Geomatics

Building Technology

Architecture

Zaal A

* Tussen de presentaties van de verschillende tracks is tijd en ruimte om aan te sluiten. Je kunt dus ook losse presentaties bijwonen.

Informatiemarkt

Na de presentaties is er een informatiemarkt. Hier kun je je verdiepen in de verschillende tracks en studio’s.
Studieadviseurs, masterstudenten en mastercoördinatoren staan klaar om al jouw vragen over de master te beantwoorden.

Zuidserre

Of bekijk de master posterwand in de Straat van BK City. Hier presenteren de tracks en studio’s zich met een poster.