Mastervoorlichting faculteit Bouwkunde

door Marketing & Communicatie

Bezoek op 23 april 2013 de master voorlichting van de faculteit Bouwkunde! En kom alles te weten over de masteropleidingen 'Architecture, Urbanism and Building Sciences' en 'Geomatics'.

Je hoeft je voor deze mastervoorlichting NIET aan te melden.

23 april 2013 | 15:00 - 20:00
plaats: Faculteit Bouwkunde, Zuidserre en Zaal A

De mastervoorlichting

Tijdens de mastervoorlichting van de faculteit Bouwkunde kom je alles te weten over de masterprogramma's 'Architecture, Urbanism and Building Sciences' en 'Geomatics'.

Keuze voor een master track

Ga jij de master opleiding Architecture, Urbanism and Building Sciences volgen? Dan moet je direct een keuze maken voor een master track. Tijdens de mastervoorlichting geven de vijf tracks waar je uit kunt kiezen – Architecture, Urbanism, Real Estate and Housing, Building Technology en Landscape Architecture – een korte presentatie.

Keuze voor een studio

Maar met de keuze voor een master track alleen ben je er nog niet! Binnen elke track kies je uiteindelijk voor een studio waar je afstudeert. Een master track bestaat dus uit verschillende studio’s. Daarom staat er tijdens de mastervoorlichting ook een informatiemarkt waar de verschillende afstudeerstudio’s zich per track presenteren. Docenten en studenten lichten jou voor over de verschillende afstudeerstudio’s. Dan maak jij straks écht een afgewogen keuze voor je master.

De master opleiding Geomatics

Tijdens deze mastervoorlichting wordt ook de master opleiding Geomatics gepresenteerd. Deze master opleiding vertoont veel raakvlakken met het werkveld van Bouwkunde en wordt verzorgd door de Faculteit Bouwkunde.  LET OP! Je krijgt na afloop van de master opleiding Geomatics uiteraard een diploma Geomatics en GEEN Bouwkunde diploma.

Studieadvies

Tijdens en na de presentaties staan studieadviseurs, master studenten en master coördinatoren klaar om al jouw vragen over de master te beantwoorden.

Algemene voorlichting over de master

Landscape Architecture

Urbanism

Real Estate & Housing

Building Technology

Geomatics

Architecture

Zaal A

* Tussen de presentaties van de verschillende tracks is tijd en ruimte om aan te sluiten. Je kunt dus ook losse presentaties bijwonen.

Informatiemarkt

Bezoek aanvullend op de track presentaties in Zaal A de informatiemarkt. Hier kan je je verdiepen in de verschillende studio’s per afstudeertrack.

Zuidserre

Plan je bezoek aan de mastervoorlichting!

De mastervoorlichting van de faculteit Bouwkunde vindt plaats op 23 april. De algemene mastervoorlichting van de TU Delft vindt plaats op 25 april. Let op: de mastervoorlichting van de faculteit Bouwkunde wordt georganiseerd voor Bouwkunde studenten van de TU Delft. Studenten van andere faculteiten binnen de TU Delft en studenten van buiten de TU Delft (HBO en andere universiteiten) zijn van harte welkom op de algemene mastervoorlichting op 25 april. Tijdens de algemene mastervoorlichting worden de tracks binnen de masteropleiding Architecture, Urbanism and Building Sciences en de masteropleiding Geomatics gepresenteerd.

Of bekijk de master posterwand in de Straat van BK City. Hier presenteren de tracks en studio’s zich met een poster.