Real Estate Career Day

26 april 2017 | 9:00
plaats: Faculteit Bouwkunde
door Communication BK

De 23e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten staat voor de deur: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd vanuit de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment.

Dit jaar zal de RECD plaatsvinden op woensdag 26 april 2017 op de faculteit. Het is dé dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven.

De RECD is het grootste vastgoed carrière event van Nederland met 250 studenten en ruim 30 bedrijven. Deze bedrijven bereiden een business case voor die representatief is voor de uitdagingen en werkzaamheden uit de sector. Vervolgens worden 1-op- 1 gesprekken en een bedrijvenmarkt gehouden waar studenten zich kenbaar kunnen maken bij de bedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel en een exclusief bedrijvendiner.

Dit is jouw kans om in contact te komen met 30 bedrijven uit de top van de Nederlandse vastgoedwereld! Schrijf je vóór 7 april in.

• website Real Estate Career Day
  • Facebookpagina Real Estate Career Day