Contact

Telefoon 

+31 (0)15 27 83333 

E-mail 

K.Laglas@remove-this.tudelft.nl 

Adres

Faculteit Bouwkunde
Julianalaan 134
2628 BL Delft 

Kamer

08-BG-WEST-640 

Decaan

Prof.ir. Karin Laglas

Karin Laglas is tot juli 2014 decaan van de faculteit Bouwkunde. Daarvoor was ze 25 jaar actief in de praktijk van de gebouwde omgeving. Na haar opleiding tot civiel ingenieur aan de TU Delft werkte ze eerst als bouwprojectmanager bij Twynstra Gudde. Vervolgens werkte ze bij projectontwikkelaar MAB aan binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in binnen- en buitenland. Na een verblijf in Parijs voor dit bedrijf als ‘Directeur du Developpement’ werd ze in 1998 directeur van de Nederlandse vestiging en enige jaren later directeur van de internationaal werkende MAB group. In 2004 stapte ze over naar belegger Rodamco en in 2007 naar OVG. Alvorens de functie van decaan te aanvaarden, was Laglas ruim een jaar interim directeur van de Bond van Nederlands Architecten (BNA).

Laglas werkte in haar praktijk intensief samen met architecten en stedenbouwers en geldt als ervaren Real Estate deskundige. In het bijzonder is zij ervaren in binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in samenwerking met publieke partijen.

Naast decaan is Laglas lid van de raad van commissarissen bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Development Company Greenport Venlo, lid van de raad van toezicht van het Westfriesgasthuis en bestuurslid van het Forum voor Stedelijke Vernieuwing.     

Columns

Een overzicht van columns door Karin Laglas die gepubliceerd zijn in het faculteitsblad BNieuws:

Naam auteur: Webredactie
© 2014 TU Delft

Metamenu