Faciliteiten

BK City

Het huidige gebouw van de Faculteit Bouwkunde is door de gebruikers zelf ontworpen tot een plek waar de dynamiek en de passie van de faculteit direct zichtbaar is. In BK City zijn oude lokalen geavanceerde studio’s geworden, kregen gangen een bijzondere bewegwijzering en werden de lege binnenpleinen twee grote overdekte ruimtes voor lezingen, presentaties en een indrukwekkende maquettehal. 

BK ExpoDe faculteit heeft een eigen tentoonstellingsruimte: de BK Expo. Hier worden studentenprojecten, maquettes en onderzoeken tentoongesteld.

Maquettehal

In het hart van het gebouw bevindt zich de maquettehal, met werktafels, een machineruimte en het CAMlab met 3D printers, lasersnijders en frezen. 

PrintshopBij de printshop kunnen studenten posters plotten en plastificeren, materialen bedrukken en boekjes afdrukken en inbinden.

BibliotheekEen uitgebreide collectie boeken, tijdschriften en publicaties is te raadplegen voor onderwijs en onderzoek in de faculteitsbibliotheek.

Waltman's BouwshopIn de straat van Bouwkunde vind je Waltman's Bouwshop waar je onder andere maquettemateriaal, studieboeken en tekenspullen kan aanschaffen.

@HokHeb je een vraag over het maken van een poster, het renderen van een animatie of het installeren van het draadloos netwerk, @Hok helpt je verder.

© 2017 TU Delft

Metamenu