Studeren

De Faculteit Bouwkunde van de TU Delft is zowel nationaal als internationaal leidend in haar vakgebied. De faculteit biedt niet alleen toonaangevend bachelor-, master- en postacademisch onderwijs aan op het gebied van architectuur, maar ook in de richting van onder meer landschapsarchitectuur, housing, bouwfysica en klimaatontwerp en duurzaamheid. Bij de faculteit kunnen studenten diverse minoren volgen en deelnemen aan een uitwisselingsprogramma.

BacheloropleidingIn de bacheloropleiding Bouwkunde wordt de basis gelegd voor de kennis en vaardigheden die je later nodig hebt in de verschillende vakgebieden waarbinnen bouwkundig ingenieurs werken. In deze studie ben je zowel met techniek, als theorie en ontwerpen bezig. Jouw eigen creativiteit en ruimtelijk inzicht spelen daarin een grote rol. De bacheloropleiding is in het Nederlands.
>> Lees verder

MasteropleidingenNa je bacheloropleiding kun je doorstromen naar een masteropleiding waarin je jouw kennis en vaardigheden verder uitbreidt. In de masteropleiding specialiseer je je verder in een bepaald deel van het vakgebied. >> Lees verder

Exchange programmeEspecially for students who want to broaden their horizon, the faculty offers an intensive Exchange programme. A good way to get acquainted with new technical knowledge and creative ideas from abroad. Exchange students follow a part of a Master programme.
>> Read further

Kom langsMeer weten over studeren bij de Faculteit Bouwkunde? Kom dan langs.
>> Lees verder

Minoren en keuzevakkenEen minor en/of keuzevak is onderdeel van de bacheloropleiding en kan ook gevolgd worden door studenten van andere faculteiten en universiteiten. De Faculteit Bouwkunde biedt zes minoren aan waarmee je jouw studie verbreedt en verdiept.
>> Bekijk de verschillende minoren, de mogelijkheden en de toelatingseisen

Postacademisch onderwijs

De Faculteit Bouwkunde biedt uiteenlopende postacademische programma’s. Je kunt kiezen voor een PhD-programma of voor een van de post-masterprogramma’s.
>> Lees verder

International studentsThe faculty is proudly multinational. All master programmes are taught in English and 30 per cent of our master’s students come from outside the Netherlands. Our staff come from equally diverse international backgrounds and are involved in research projects around the world.
>> Read futher

Online onderwijsOok het volgen van online onderwijs behoort tot de mogelijkheden bij de faculteit.
>> Lees verder

Naam auteur: Webredactie
© 2017 TU Delft

Metamenu